Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin üzerinde altın görmek

Rüyada gelin üzerinde altın görmek

Rüyada gelin üzerinde altın görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kasasının daha çok para dolacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin üzerinde altın gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada gelin üzerinde altın görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada gelin altın görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada geline altın takmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada geline altın kolye takmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada gelinin kolunda altın görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın takılı gelin görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine delalet eder.

Rüyada gelinine altın takmak bir düşmanın kötü haberini almaya, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayatının adeta cennete döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments