Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın takılı gelin görmek

Rüyada altın takılı gelin görmek

Rüyada altın takılı gelin görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ortak işlere gireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, işlerin iyiye gideceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada altın takılı gelin gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada altın takılı gelin görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Rüyada geline takı takmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın takı takmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Rüyada altın gümüş takılar görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada altın takı bulmak hastalıkların şifa bulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine inanılır.

Rüyada altın sarısı takı görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, daha güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük takıp çıkarmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments