Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin altın görmek

Rüyada gelin altın görmek

Rüyada gelin altın görmek sorunlarının da son bulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, borcunun çok olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine yorulur.

Rüyada gelin altın gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala alamet eder.

Rüyada gelinine altın takmak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve altın görmek işten yana şansının açık olacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada geline altın kolye takmak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ve gelin görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Rüyada gelin altın görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments