Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin kolunda altın görmek

Rüyada gelinin kolunda altın görmek

Rüyada gelinin kolunda altın görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada gelinin kolunda altın görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine uğur getireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada gelinin koluna girmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerindeki karın artacağına tabir olunur.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, bir konuda destek alacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada geline altın takmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada altın takılı gelin görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada gelinde altın görmek üzüntülü bir haber alınacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, iyilik ve hayır bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments