Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline altın takmak

Rüyada geline altın takmak

Rüyada geline altın takmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada geline altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Rüyada gelinine altın takmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada düğünde geline altın takmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, afiyette olacağına yorulur.

Rüyada geline altın takmak daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada geline altın bilezik takmak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yapacağı planların altüst olacağına delalet eder.

Rüyada geline altın kolye takmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geline inci takmak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline küpe takmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada geline bilezik takmak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments