Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinine altın takmak

Rüyada gelinine altın takmak

Rüyada gelinine altın takmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, saygı göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet eder.

Rüyada gelinine altın takmak gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada geline altın bilezik takmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, doğru haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada gelinine altın takmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, edilen duaların tutacağına delalet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak hayattan yana umudunun kırılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline altın takmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ismini herkese duyuracağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geline altın kolye takmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin tacı takmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada geline inci takmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yepyeni biri haline geleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet eder.

Rüyada başına gelin tacı takmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments