Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline altın kolye takmak

Rüyada geline altın kolye takmak

Rüyada geline altın kolye takmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, yeni bir eve taşınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada geline altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Rüyada geline altın kolye takmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz altın kolye takmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada altın kolye takmak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezik kolye takmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, iflas edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük altın kolye takmak büyük kazançlar elde edeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments