Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne makyaj yapmak

Rüyada yüzüne makyaj yapmak

Rüyada yüzüne makyaj yapmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, alım gücünde yükselme olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kazancın katlanacağına, hayırlı bir eşe, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada yüze makyaj yapmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada makyajlı yüz görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada makyajsız yüz görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yüzü makyajlı görmek destek göreceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, darlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde makyaj görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments