Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok başarılı adımlar atacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, dinde bilginleşeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini makyajlı ve güzel görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneye makyaj yapmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine makyaj yapmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına inanılır.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada baskasina makyaj yapmak ticaret ehli kişi olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak mutluluk ve saadete, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments