Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, razı geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak mutluluk ve saadete, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze makyaj yapmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak daha fazla gelire kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe makyaj yapmak bilakis malının çoğalacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına inanılır.

Rüyada sarı makyaj yapmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments