Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada baba kızını dövmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üvey kızını dövmek yeni çalışmalara girişileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada öz kızını dövmek büyük rahatlık yaşanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi kızı dövmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını dövmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı dövmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını tokatla dövmek endişelerin sona ereceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments