Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini dövmek

Rüyada sevgilisini dövmek

Rüyada sevgilisini dövmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kötü günlerin biteceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dolandırılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek maddi zararının giderileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dövmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini dövmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, küslükleri bitireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili dövmek yanlış yollardan döneceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini dövmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini dövmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini dövmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments