Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı dövmek

Rüyada sevdiği kızı dövmek

Rüyada sevdiği kızı dövmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, zararın telafi edileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek çekilen zahmetin çoğalacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, solan yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kızın dövmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi kızı dövmek köşeye sıkıştıracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kızı dövmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments