Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını dövmek

Rüyada kadını dövmek

Rüyada kadını dövmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada bir kadın dövmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını dövmek hem dua alacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın dövmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kısmetlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada hamile kadın dövmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments