Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birini dövmek

Rüyada sevdiği birini dövmek

Rüyada sevdiği birini dövmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birini dövmek gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada sevdiği birini dövmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanı dövmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek prestij kaybı yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, takdir edileceği işler yapacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birini dövmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments