Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe görücü gelmek

Rüyada erkeğe görücü gelmek

Rüyada erkeğe görücü gelmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, yolunun açılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe görücü gelmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada erkeğe görücü gelmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, zor bir dönem geçirileceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine görücü geldiğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birine görücü geldiğini görmek maddi açıdan ferahlamaya, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek mutlu olacağına ve güleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada görücü gelmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments