Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve görücü geldiğini görmek

Rüyada eve görücü geldiğini görmek

Rüyada eve görücü geldiğini görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek kazancını iki kat arttıracağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkeğe görücü gelmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, tövbelerin kabul olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada görücü gelmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, terslik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek tamamen içine kapanacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine görücü geldiğini görmek aşama göstermeyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birine görücü geldiğini görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görücü geldiğini görmek duaların boşa gideceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments