Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye gelen erkeği görmek

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, borçlarının çoğalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada istemeye gelen erkeği gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek atılıma geçeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet eder.

Rüyada istemeye gelenleri görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada gelen görücüyü istememek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelen misafiri istememek afiyete ereceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yıpranacağına inanılır.

Rüyada askerden gelen birini görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan gelen sel görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments