Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye gelenleri görmek

Rüyada istemeye gelenleri görmek

Rüyada istemeye gelenleri görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada istemeye gelenleri gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Rüyada istemeye gelenleri görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelen misafiri istememek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine inanılır.

Rüyada gelen görücüyü istememek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden gelen birini görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, ekmeğinin azalacağına işarettir.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kazancın daha da arttırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments