Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beni istemeye gelenleri görmek

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beni istemeye gelenleri gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Rüyada gelen misafiri istememek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelen görücüyü istememek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına inanılır.

Rüyada istemeye gelenleri görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, canın sıkılacağına işarettir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gaipten gelen ses duymak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen birini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments