Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelen misafiri istememek

Rüyada gelen misafiri istememek

Rüyada gelen misafiri istememek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelen misafiri istememek gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada gelen misafiri istememek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, ilim irfan sahibi olacağına, kişinin evlatlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret eder.

Rüyada gelen görücüyü istememek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada istemeye gelenleri görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, sorunlarının birken beş olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Rüyada eve gelen misafir görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çirkin sözler işitileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments