Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geleceği yaşamak

Rüyada geleceği yaşamak

Rüyada geleceği yaşamak büyük sorunlarla karşılaşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada geleceği yaşamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada geleceği yaşamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işarettir.

Rüyada para geleceğini duymak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada gelecek zamanı görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Rüyada görücü geleceğini görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada gelecekten kesitler görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments