Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para geleceğini duymak

Rüyada para geleceğini duymak

Rüyada para geleceğini duymak zorlukların kolayca aşılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada para geleceğini duymak gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Rüyada para geleceğini duymak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azrailin geleceğini duymak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin içinin daralacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para geleceğini görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Rüyada kendi geleceğini görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada hapse geleceğini görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada gelecek bir tarih görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin geleceğini görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments