Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görücü geleceğini görmek

Rüyada görücü geleceğini görmek

Rüyada görücü geleceğini görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada görücü geleceğini gördüyseniz:

  • Kendinize saygı duyulmasını istiyorsunuz.

Rüyada görücü geleceğini görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, çok sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iki tane görücü görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görücüye hazırlanmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada görücülere kahve yapmak kalp kırıklığı olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine görücü geldiğini görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments