Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye geleceklerini duymak

Rüyada istemeye geleceklerini duymak

Rüyada istemeye geleceklerini duymak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kötü haberler alacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada azrailin geleceğini duymak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada para geleceğini duymak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işaret etmektedir.

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada geleceği önceden görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada geleceği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, istediği evde oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada geleceği görebilmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada geleceği yaşamak bundan da son derece mutlu olacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, Tövbe Edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments