Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecekten geçmişe gitmek

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek elinin darlığa düşmeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada geçmiş olsuna gitmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, şansın kaçacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçmiş tarihi görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, günah ve suç işleyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada geçmiş günleri görmek onu isyan noktasına getireceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine inanılır.

Rüyada kendini geçmişte görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak ticarette ilerleyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments