Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecek zamanı görmek

Rüyada gelecek zamanı görmek

Rüyada gelecek zamanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, onun zamanını çalacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada gelecek zamanı gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada gelecek zamanı görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ekmeğine leke süreceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada gelecekteki eşini görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, biraz dinleneceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada geleceği görebilmek yenileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada geleceği gördüğünü görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada geleceği görmek karlı işler yapacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, gelirinin garanti olacağına tabir olunur.

Rüyada gelecekte olmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelecek görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelecekten kesitler görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments