Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecekten kesitler görmek

Rüyada gelecekten kesitler görmek

Rüyada gelecekten kesitler görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada gelecekten kesitler gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Rüyada gelecekten kesitler görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kar elde edileceğine delalettir.

Rüyada geleceği görebilmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, afiyete ereceğine alamet eder.

Rüyada kıyametin geleceğini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelecekteki kocanı görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine rivayet eder.

Rüyada geleceği görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Rüyada hapse geleceğini görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada azrailin geleceğini duymak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments