Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hastalıkların sona ereceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kendisi için mal mülk alacağına işarettir.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek herhangi zarara uğramayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek hem geleceğinin güzel olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada dünyanın sonunu görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada geleceğe gittiğini görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments