Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geleceğe gitmek

Rüyada geleceğe gitmek

Rüyada geleceğe gitmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada geleceğe gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada geleceğe gitmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek çok güzel günler geçirileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sorunların günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada geleceği yaşamak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işaret eder.

Rüyada gelecek bir tarih görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet eder.

Rüyada azrailin geleceğini duymak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada para geleceğini duymak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelecek tarih görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada gelecekteki eşini görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments