Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecek bir tarih görmek

Rüyada gelecek bir tarih görmek

Rüyada gelecek bir tarih görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yani babasına benzeyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelecek bir tarih gördüyseniz:

  • Yaşam sevincinizi paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz hayata nasıl daha da fazla anlam katabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada gelecek bir tarih görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalet eder.

Rüyada gelecek tarih görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada gelecekten haber almak ekmeğin kesileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek daha sonra işlerin açılacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret eder.

Rüyada geleceği gördüğünü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine tabir olunur.

Rüyada gelecek tarihi görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine inanılır.

Rüyada para geleceğini duymak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet eder.

Rüyada geleceği yaşamak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments