Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecek tarih görmek

Rüyada gelecek tarih görmek

Rüyada gelecek tarih görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Rüyada gelecek tarih gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Rüyada gelecek bir tarih görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada gelecek tarih görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada geleceğe gitmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Rüyada geleceği görebilmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelecekteki çocuğunu görmek o kapıyı kapatacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada geleceğe gittiğini görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada misafir geleceğini öğrenmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para geleceğini duymak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, sorunların yakında son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments