Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecekteki eşini görmek

Rüyada gelecekteki eşini görmek

Rüyada gelecekteki eşini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, depresyona gireceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalettir.

Rüyada gelecekteki eşini gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Rüyada gelecekteki eşini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada mehdinin geleceğini görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, saygınlık elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi geleceğini görmek hayırlı günler yaşayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada gelecekteki çocuğunu görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelecek görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada misafir geleceğini öğrenmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada gelecek tarih görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada azrailin geleceğini duymak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments