Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailin geleceğini duymak

Rüyada azrailin geleceğini duymak

Rüyada azrailin geleceğini duymak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada azrailin geleceğini duymak gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada azrailin geleceğini duymak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada para geleceğini duymak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Rüyada misafir geleceğini öğrenmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulur.

Rüyada gelecek tarihi görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada gelecek görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada geleceği önceden görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada para geleceğini görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments