Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçitten geçmek

Rüyada geçitten geçmek

Rüyada geçitten geçmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, işlerinde kara geçeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın gerektirdiği talepler sizi engelliyor olabilir.

Rüyada üst geçitten geçmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, onların güvenini sarsacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçitten geçmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek emellere ulaşılacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada dar geçitten geçmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada alt geçitten geçmek o kimselerden menfaat göreceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir geçit görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri geçit görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments