Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri geçit görmek

Rüyada askeri geçit görmek

Rüyada askeri geçit görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri geçit gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada askeri geçit görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada üst geçit görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada dar geçitten geçmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar geçit görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hataların telafi edileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet eder.

Rüyada üst geçitten düşmek dileklerin yerine geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Rüyada geçitten geçmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçit görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments