Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, isabetli kararlar alacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Rüyada üst geçitten düşmek hikmete kavuşacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst geçit görmek geride bırakacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst geçitten geçmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada alt geçitten geçmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir geçit görmek iyi günler yaşayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada hemzemin geçit görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kindar olacağına işarettir.

Rüyada geçit görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi açıdan ferahlamaya, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments