Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar geçitten geçmek

Rüyada dar geçitten geçmek

Rüyada dar geçitten geçmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada dar bir geçitten geçmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada dar geçitten geçmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, borçlarının biteceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada dar geçit görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir geçit görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçitten geçmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt geçitten geçmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalettir.

Rüyada üst geçitten geçmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada geçit görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments