Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt geçitten geçmek

Rüyada alt geçitten geçmek

Rüyada alt geçitten geçmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, gururlandıracak işler yapacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada alt geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada alt geçitten geçmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Rüyada dar geçitten geçmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geçitten geçmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir geçitten geçmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, her zaman hak ettiğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst geçitten geçmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dar geçit görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada üst geçit görmek başka alanlara yöneleceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Rüyada üst geçitten düşmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments