Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir geçitten geçmek

Rüyada dar bir geçitten geçmek

Rüyada dar bir geçitten geçmek mevki makam sahibi olunacağına, sıkılacağı bir haber almaya, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Rüyada dar geçitten geçmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada dar bir geçitten geçmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dar bir geçit görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına alamet eder.

Rüyada dar geçit görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada alt geçitten geçmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet eder.

Rüyada geçitten geçmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst geçitten geçmek anne ve baba duası alınacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, eskisinden de iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçit görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments