Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst geçitten geçmek

Rüyada üst geçitten geçmek

Rüyada üst geçitten geçmek neşeli zamanların yaşanacağına, yeni bir adım atılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada üst geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Rüyada üst geçitten geçmek büyük bir servete kavuşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada üst geçitten düşmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek durgun giden işlerin açılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada üst geçit görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar geçitten geçmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada alt geçitten geçmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada geçitten geçmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments