Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir geçit görmek

Rüyada dar bir geçit görmek

Rüyada dar bir geçit görmek kazancında artış olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir geçit gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Rüyada dar bir geçit görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir geçitten geçmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar geçitten geçmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar geçit görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada geçit görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst geçit görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, dünya malı edineceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri geçit görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada üst geçitten geçmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hane içine ay doğacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments