Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece yağmurda ıslanmak

Rüyada gece yağmurda ıslanmak

Rüyada gece yağmurda ıslanmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, büyük başarı kazanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine inanılır.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, şöhret ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yağmura ıslanmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, alım zorluğu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak mutluluğunun da artacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayatına bakacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments