Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağan yağmurda ıslanmak

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak birikim yapacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments