Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sözlerinden çıkmayacağına yorulur.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işinin en iyisi olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet eder.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak hayırlı bir evlat olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments