Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmura ıslanmak

Rüyada yağmura ıslanmak

Rüyada yağmura ıslanmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmura ıslanmak gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Rüyada yağmura ıslanmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan ıslandığını görmek onu yalnız bırakmayacağına, bütçesinin genişleyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalettir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hayattan yana keyif bulacağına, iyilik ve hayır bulacağına yorulur.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments