Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyunda ıslanmak

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak hatalı yollara sapılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, bereketli günler geçirileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak darlık içine düşeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, şansının kendisinden yana olacağına işarettir.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, girilen yolda zarar edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ıslanmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments