Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak hayallerin yarıda kalacağına, işlerini yoluna sokacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments