Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağıp ıslanmak

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak eşit davranılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya inanılır.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak büyük bir ferahlık yaşanacağına, başarıya ulaşacağına, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağıyor görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek sıkıntı yükleneceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına işarettir.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına delalettir.

Rüyada yağmura ıslanmak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments