Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak sorunlarının sona ereceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına tabir olunur.

Rüyada denize yağmur yağması görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağması görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, neşenin yerine geleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet eder.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek sürekli bağırıp çağıracağına, aile saadetinin artacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağmasını görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments